Beste ouders / verzorgers,

Op 5 september zijn de opkomsten weer gestart!

Scout Shop: Wij zijn elke zaterdag open, van 10.00 tot 13.30 uur.

GZV 50 jaar!

Helaas,

2021 reünie

(Ja, het is Harrie.....)

In (het voorjaar van?) 2021 vieren we dat de GZV 50 jaar bestaat. We doen dan ook een aantal bijzondere activiteiten. Wat we nu al weten:

Vanaf 14 uur ontvangen we onze oud leden in ons clubgebouw aan de Appeldijk met koffie,thee en aanmaak. Natuurlijk ook met bastognekoeken en poepkoek. In de lokalen vind je voldoende foto-collage's om je herinneringen te delen met je oude vrienden.

Ann het einde van de middag kunnen we naar het buitencentrum varen waar we samen barbecueën. Voor de barbecue vragen we wel een bijdrage van de deelnemers. Je kunt € 15,- overmaken op IBAN: NL18 RABO 0322 2270 38 t.n.v. Gorinchemse Zeeverkenners.

Of scan de QR-code met je bank-app (ING, Bunq en ?) en vul je naam nog even in achter GZV BBQ.

QR-code betaling € 15,-

Als je er bij wilt zijn (en dit mag je zeker niet missen!) dan kun je dat via de mail aangeven. Je ontvangt dan spoedig een uitnodiging.

Email: reunie-bbq@scoutinggzv.nl

We zouden het ook fijn vinden om oud-leden, die je kent of nog geregeld ziet, over onze reünie te informeren en ze te vragen om zich te melden. Mogelijk dat je ook op social media de datum vast kunt roepen/delen?

ZEGT HET VOORT!

Met zilte linker namens het bestuur,

Hugo Moret